Nyheder


 

Dansk Træemballage A/S overtog i 2016 hele aktiekapitalen i ULSA PACK A/S.

Virksomheden er nu en integreret del af DTE og som en konsekvens heraf fusioneres selskabet med Dansk Træemballage A/S pr. den 1. oktober 2016.

Læs mere her (PDF)
 

Stadig sæson for højbedeStadig sæson for højbede

Juni 2015

Den danske sommer har indtil videre vist sig fra sin mindre solrige side i år. Det betyder, at du sagtens stadig kan nå at bygge et højbed i haven.

Der findes mange slags højbede, men her skal det naturligvis handle om dem i træ. Når du skal bygge et højbed af pallerammer, skal du beslutte, hvor mange bede du vil have, hvor store de skal være i bredden og hvor høje de skal være. Hos os kan du købe dem i størrelserne 120x80x19,5 cm og 80x60x19,5 cm.

 

Hvor højt er et højbed?

Man behøver ikke tage navnet højbed bogstaveligt, for det vigtige ved et højbed er ikke højden, men derimod at jorden er løs og af god kvalitet, så planternes rødder får optimale vilkår. Dog ser det ofte meget flot ud i haven med de høje bede, og så er det jo også behageligt for ryggen, at man ikke skal bukke sig så langt ned.


Hos DTE Ulsa forhandler vi både naturfarvede og sorte pallerammer til højbede til både erhverv og private, så kontakt os på tlf. 65 35 12 10 eller skriv en mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

 

Ulsa satser fortsat på produktion af pallerammer i DanmarkUlsa satser fortsat på produktion af pallerammer i Danmark

Juni 2014

Det går godt i træbranchen. Eller det går i al fald godt for Ulsa Pack A/S. I disse dage løber vi hurtigt for at følge med efterspørgslen af pallerammer, som vi producerer på egen fabrik på Fyn. For flere år siden tog vi det valg, at vi ville satse på at holde produktionen af vores træemballage i Danmark. Det på trods af, at vi har lager i Slovakiet, hvor vi også kunne have valgt at starte produktion op. Men vi så store muligheder i en automatisering af fabrikken i Danmark, så vi selv kunne fortsætte med at producere vores pallerammer, krydsfinerkasser, eksportkasser og andre produkter og på samme tid være en globalt orienteret virksomhed med kunder over hele verden.

 

Automatisering baner vejen for nye omgivelser

Den store automatisering af fabrikken er for længst implementeret, og det har været en succes. Vi har en veltrimmet og effektiv produktion, og vi vil gerne sætte streg under, at vi har tænkt os at blive ved med at producere i Danmark. Samtidig trængte vi til, at der efter 68 år på samme lokation skulle ske noget nyt. Men hvorfor flytte, når man nu har domicil midt i Danmark, tæt på kunderne? Vi kan nå 3/4 af markedet inden for 4 timers kørsel. Det vil sige hele Danmark (på nær Bornholm) og ned til Hamborg i Nordtyskland. Det er en fleksibilitet, som både vi og vores kunder sætter stor pris på.


Derfor har vi nu fået opført en ny administrationsbygning i to plan med 200 m2 på hvert plan. De oprindelige administrationslokaler var fra 1946, så det var på tide at give dem en overhaling. Og vi skal hilse og sige, at både ledelse og medarbejdere er meget glade for de nye flotte lokaler. Du kan se billeder af vores nye administrationsbygning her på siden.